וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט משוואיה (ירקות צלויים)

תוספת מעולה לעוף או לדג שנצלו על המנגל, או סתם ככה, לניגוב עם פיתה טרייה בפיקניק. מי שאוהב חריף, יכול לתגבר בפלפלים חריפים נוספים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון. אפיק גבאי
מנות סלטים במסעדת אדורה של השף אבי ביטון

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 3 עגבניות בשלות
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • ראש שום שלם
  • 1 גמבה בינונית
  • 1 בצל לבן בינוני
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. צולים את כל הירקות, מלבד הלימון, על מנגל לוהט, עד להשחמה. נזהרים שהשום לא יישרף אלא יתרכך בלבד
  • 2. מחלצים את שיני השום הרכות מקליפתן, ומעבירים לקערה. בעזרת סכין קוצצים היטב את שאר הירקות, ומערבבים לתוך הקערה.
  • 3. מתבלים במלח, לימון ושמן זית. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully