- 1. מחממים תנור ל-250 מעלות. מכניסים את הזנבות ל-10 דקות.
-
- 2. מוציאים, מעבירים לסיר גדול, ממלאים את הסיר במים עד הסוף, ומבשלים על אש גבוהה.
-
- 3. מוסיפים לסיר את הסלרי, ירקות השורש ועלי הדפנה, ומבשלים במשך שעתיים על סף רתיחה.
-
- 4. מוציאים את הזנבות ומניחים בצד. מסננים את הנוזל מהירקות, ומחזירים רק את הנוזל לסיר. מוסיפים יין, סוכר, טימין, פלפל ומלח, ומצמצמים ברתיחה עד שנותרת כחמישית מכמות הנוזל.
-
- 5. בשלב הסופי מסמיכים את הנוזל המצומצם עם כף חמאה, כף קמח וערמונים.
-
- 6. מסדרים על כל צלחת חצי זנב, יוצקים מעליו רוטב מצומצם ומפזרים מעל מעט טימין טרי.