וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי עץ ממולאים במרציפן ואפויים בדבש פרחי הדרים

מתכון מאת: רפי כהן, מערכת וואלה

מנות פסח. אפיק גבאי
מנות פסח

מצרכים למתכון

  • 6 תפוחי דלישס או פינק ליידי קלופים ומרוקנים במרכזם
  • 1/2 כוס דבש פרחי הדרים
  • 100 גרם חמאה
  • למילוי:
  • 300 גרם שקדים טחונים
  • 1 כוס רוזטה אמיתית
  • 1 ביצה
  • 1/4 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי המילוי, ומעבירים לשק זילוף.
  • 2. ממלאים את תפוחי העץ במרכזם, עד הסוף.
  • 3. מחממים על להבה תבנית עגולה עם הדבש והחמאה, ומוסיפים את תפוחי העץ. יוצקים מהנוזל על גבי התפוחים, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 35 דקות. יוצקים מדי פעם מהדבש על גבי התפוחים. בתום האפייה מצננים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully