וולקנו שוקולד מושחת ומענג עם גלידה

מחפשים את הקינוח המושלם? ערן שוורצברד, מגדולי השף-קונדיטורים שיש לארצנו להציע, מציג וולקנו שוקולד מושחת, מפלצתי ומענג במיוחד.

מתכון מאת: ערן שוורצברד, מערכת וואלה!
עוגה כושית של ערן שוורצברד. נמרוד סונדרס
עוגה כושית של ערן שוורצברד

מצרכים

  • ל-10 מנות לצילינדר קוטר 6 גובה 6:
  • 225 גר' שוקולד מריר 60%
  • 255 גר' חמאה (כחבילה ורבע)
  • 4 ביצים מס' 2 (215 גרם)
  • 180 גרם סוכר
  • 115 גרם קמח לבן
  • לקישוט:
  • אבקת סוכר
  • קקאו
  • שמנת מוקצפת/גלידה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד והחמאה ב"בן מארי".
  • 2. מוסיפים לשוקולד המומס את הביצים וטורפים.
  • 3. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב עד שזה נמס.
  • 4. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
  • 5. מורחים את התבניות בחמאה ויוצקים את התערובת כמעט עד הסוף.
  • 6. אופים בחום של 200 מעלות כ-8 דקות. מניחים 2 דקות למנוחה, מוציאים מהתבנית לתוך צלחת הגשה.
  • 7. מקשטים עם אבקת סוכר, קקאו וכף גדולה של שמנת מוקצפת או כדור גלידה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully