וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בצלי מדורה בעשבי תיבול

מתכון מאת: תומר ניב, מערכת וואלה

מתכוני ל"ג בעומר מהמטבח של רמה. טלי מאייר
מתכוני ל"ג בעומר מהמטבח של רמה

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • 3 בצלים בינוניים
  • 1/2 כוס ציר ירקות
  • 25 גרם חמאה
  • 1/4 צרור שמיר
  • 1/4 צרור זעתר טרי
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את הבצלים לגחלים הלוחשות של המדורה ומסובבים אותם מדי פעם. מוציאים אותם לאחר 20 דקות. מצננים מעט וחוצים לאורך.
  • 2. מסירים את קליפות הבצל המפוחמות ומפרידים בין השכבות של הבצל הצלוי.
  • 3. מחממים במחבת את ציר הירקות ומוסיפים לו את החמאה
  • תוך כדי ערבוב, עד שמתקבל נוזל אחיד.
  • 4. מוסיפים את הבצלים למחבת ומבשלים כדקה, תוך כדי ערבוב מתמיד של כל המרכיבים.
  • 5. מפרידים את העלים מגבעוליהם של עשבי התיבול ומוסיפים למחבת. ממליחים ומפלפלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully