תפוחי אדמה מתובלים במדורה
מתכון לגיוון תפוחי האדמה במדורה של "הדוד משה".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 תפו"א לאפיה ומילוי
- 50 גרם חמאה
- 1/4 כוס סלרי קצוץ
- 1 כף אורגנו
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות
אופן ההכנה
- 1. חורצים כל תפו"א לאורך, אך לא עד הסוף כך שנשאר מחובר.
- 2. מטגנים את הסלרי בחמאה. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומכבים את האש.
- 3. מניחים כל תפוד על פיסת נייר אלומיניום, שמים בחריץ פרוסת בצל ומטפטפים מעל את תערובת התבלינים והחמאה. סוגרים היטב, שמים במדורה (עדיף בגחלים) ומחכים בסבלנות עד שרך - כשעה.