תפוחי אדמה מתובלים במדורה

מתכון לגיוון תפוחי האדמה במדורה של "הדוד משה".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
תפוחי אדמה במדורה (צילום אמיר אלון אתר הדוד משה). מערכת וואלה!
תפוחי אדמה במדורה (צילום אמיר אלון אתר הדוד משה)

מצרכים

  • 6 תפו"א לאפיה ומילוי
  • 50 גרם חמאה
  • 1/4 כוס סלרי קצוץ
  • 1 כף אורגנו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות

אופן ההכנה

  • 1. חורצים כל תפו"א לאורך, אך לא עד הסוף כך שנשאר מחובר.
  • 2. מטגנים את הסלרי בחמאה. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומכבים את האש.
  • 3. מניחים כל תפוד על פיסת נייר אלומיניום, שמים בחריץ פרוסת בצל ומטפטפים מעל את תערובת התבלינים והחמאה. סוגרים היטב, שמים במדורה (עדיף בגחלים) ומחכים בסבלנות עד שרך - כשעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully