פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מאפינס גבינות עם זיתי קלמטה ועגבניות מיובשות

      הקונדיטור ערן שוורצברד מנדב מתכון למאפינס זיתים ועגבניות

      5 מדרגים / 3.25 כוכבים

      מאפינס גבינה של ערן שוורצברד (נמרוד סונדרס)
      מאפינס גבינה של ערן שוורצברד (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-40 יחידות מיני, או 6-8 מאפינס גדולים:
      • 20 מ"ל (1/2 1 כפות) שמן זית
      • 3 ביצים בינוניות
      • 280 מ"ל יוגורט צאן
      • 30 גרם קשקבל
      • 60 גרם פטה צאן
      • 40 גרם (2 כפות) בצל מטוגן
      • 70 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
      • 100 גרם עגבניות מיובשות
      • 130 גרם (כוס פחות כף) קמח
      • 4 גרם (1 כפית גדושה) אבקת אפייה
      • קורט מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים לקערה את שמן הזית, הביצים והיוגורט, ומערבבים.
      • 2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים קלות. מוסיפים את התוספות, ומערבבים.
      • 3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
      • 4. משמנים תבניות סיליקון או אלומיניום, או משתמשים במנג'טים מנייר, וממלאים אותם ב-2/3 מגובהם.
      • 5. אופים ב-170 מעלות, כ-20 עד 25 דקות, אך נזהרים שלא לייבש את המאפינס.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -