מאפינס גבינות עם זיתי קלמטה ועגבניות מיובשות

הקונדיטור ערן שוורצברד מנדב מתכון למאפינס זיתים ועגבניות

מתכון מאת: ערן שוורצברד, מערכת וואלה!
מאפינס גבינה של ערן שוורצברד. נמרוד סונדרס
מאפינס גבינה של ערן שוורצברד

מצרכים

  • ל-40 יחידות מיני, או 6-8 מאפינס גדולים:
  • 20 מ"ל (1/2 1 כפות) שמן זית
  • 3 ביצים בינוניות
  • 280 מ"ל יוגורט צאן
  • 30 גרם קשקבל
  • 60 גרם פטה צאן
  • 40 גרם (2 כפות) בצל מטוגן
  • 70 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
  • 100 גרם עגבניות מיובשות
  • 130 גרם (כוס פחות כף) קמח
  • 4 גרם (1 כפית גדושה) אבקת אפייה
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים לקערה את שמן הזית, הביצים והיוגורט, ומערבבים.
  • 2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים קלות. מוסיפים את התוספות, ומערבבים.
  • 3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  • 4. משמנים תבניות סיליקון או אלומיניום, או משתמשים במנג'טים מנייר, וממלאים אותם ב-2/3 מגובהם.
  • 5. אופים ב-170 מעלות, כ-20 עד 25 דקות, אך נזהרים שלא לייבש את המאפינס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully