- 1.מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבירים לקערה את הבשר הטחון יחד עם השומן וכבדי העוף. מוסיפים את השום, הכוסברה והתבלינים, ולשים היטב למשך מספר דקות עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים עם האצבע ובודקים אם חסר תיבול.
-
- 2.דוחסים בעדינות ובאיטיות את תערובת הבשרים לתוך הטחול. המילוי צריך להיות דחוס ולא משוחרר.
-
- 3.מהדקים היטב וסוגרים. את הסגירה ניתן לבצע באחד משני האופנים הבאים: א. תפירת צדו הפתוח של הטחול. ב. דקירת הטחול באמצעות קיסמים וקיפול השוליים כלפי פנים.
-
- 4.מעבירים את התחול לתבנית שרופדה בנייר אפייה ומכניסים לתנור המחומם למשך שעתיים.
-
- 5.מוציאים ומצננים מעט. פורסים לפרוסות.