- 1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות וצולים את הדלעת למשך 12 דקות. מוציאים ושומרים להגשה.
-
- 2. מחממים מחבת גריל, משמנים בשמן זית, וצולים את פרוסות השומר כדקה מכל צד להשחמה קלה.
-
- 3. מעבירים את פרוסות השומר לתבנית, מוסיפים את הווצ'סטר וענף טימין, מכסים בנייר כסף ואופים למשך 10 דקות. את הנוזלים שנשארו בתבנית שומרים להגשה.
-
- 4. צורבים את הצלעותבמחבת גריל חמה כדקה מכל צד ומתבלים במלח, פלפל ועלי רוזמרין. ממשיכים את הבישול בתנור החם למשך 5 דקות נוספות.
-
- 5. מכינים את המנה: בצלחת אישית מניחים קוביות דלעת וביניהם שוזרים מפרוסות השומר ושיני השום שחור, מעל מניחים מהצלעות הצלויות וכף מהמיצים של השומר. מגישים.