- 1. מניחים את השום המעוך, שמן הזית הטימין והרוזמרין חוצים את הצלעות לשתי חמישיות ומניחים למשך לילה במרינדה.
-
- 2. מחממים מחבת כבדה , מניחים את הצלעות וסוגרים מכל הצדדים היטב.
-
- 3. מעבירים לתנור בחום גבוה, למשך 12 דקות, מוציאים ונותנים לבשר לנוח ל5 דקות במקום חמים.
-
- 4. מכינים את תפוחי האדמה: מאדים את הבצל עם השום והתבלינים בשמן הזית עד ריכוך מערבבים עם תפוחי האדמה ומתבלים, מעבירים לתנור בחום בינוני ואופים עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון חום עמוק וריחם נישא אל הסלון.
-
- 5. הגשה: מניחים את תפוחי האדמה במרכז הצלחת ועליהם מניחים את הצלעות, אותן חותכים לשניים ומעמידים אותן בהצלבה, עצם לעצם.