אוסובוקו טלה עם ירקות שורש
מתכון בשרי של מסעדת "אדלינה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ליטר ציר בקר
- 2 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
- 2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
- 1 ראש שום חתוך לחצי
- ½ חבילה סלרי אמריקאי חתוך לקוביות
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 ליטר יין אדום
- 8 חתיכות של אוסובוקו
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- 1. קושרים את האוסובוקו עם חוט בישול.
- 2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את האוסובוקו מכל הצדדים. מורידים מהאש, מוסיפים את הציר והיין, תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
- 3. מוציאים את הבשר, ומבשלים את הירקות בנוזלים שהתבשל בו הבשר עד שהם מתרככים. מוציאים. מצמצמים את הרוטב, מסדרים את הבשר והירקות על צלחת ומוסיפים את הרוטב.