וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

מתכון בשרי של מסעדת "אדלינה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

אוסובוקו טלה של מסעדת אדלינה. מערכת וואלה
אוסובוקו טלה של מסעדת אדלינה

מצרכים למתכון

  • 2 ליטר ציר בקר
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 ראש שום חתוך לחצי
  • ½ חבילה סלרי אמריקאי חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 ליטר יין אדום
  • 8 חתיכות של אוסובוקו
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. קושרים את האוסובוקו עם חוט בישול.
  • 2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את האוסובוקו מכל הצדדים. מורידים מהאש, מוסיפים את הציר והיין, תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
  • 3. מוציאים את הבשר, ומבשלים את הירקות בנוזלים שהתבשל בו הבשר עד שהם מתרככים. מוציאים. מצמצמים את הרוטב, מסדרים את הבשר והירקות על צלחת ומוסיפים את הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully