אוסובוקו טלה עם ירקות שורש

מתכון בשרי של מסעדת "אדלינה"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אוסובוקו טלה של מסעדת אדלינה. מערכת וואלה!
אוסובוקו טלה של מסעדת אדלינה

מצרכים

  • 2 ליטר ציר בקר
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 ראש שום חתוך לחצי
  • ½ חבילה סלרי אמריקאי חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 ליטר יין אדום
  • 8 חתיכות של אוסובוקו
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. קושרים את האוסובוקו עם חוט בישול.
  • 2. מחממים סיר עם שמן ומטגנים את האוסובוקו מכל הצדדים. מורידים מהאש, מוסיפים את הציר והיין, תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
  • 3. מוציאים את הבשר, ומבשלים את הירקות בנוזלים שהתבשל בו הבשר עד שהם מתרככים. מוציאים. מצמצמים את הרוטב, מסדרים את הבשר והירקות על צלחת ומוסיפים את הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully