סלט תרד וארטישוק עם פרמזן ושום שחור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 250 גרם עלי בייבי תרד
- 5 יחידות קונפי ארטישוק איטלקי, חצוי לאורכו
- חריץ פרמזן מאיכות טובה
- ראש שום שחור
- מיץ מ-1/2 לימון
- 100 מ"ל שמן זית משובח
- מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
- 1. מחממים מחבת גריל עם פסים, יוצקים כף שמן זית, וצולים את חצאי הארטישוק.
- 2. מערבבים בקערה את עלי התרד עם הארטישוק הצלוי. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
- 3. מסדרים על צלחת הגשה ומגלפים, באמצעות קולפן, פרוסות דקות של פרמזן על הסלט.
- 4. מקלפים את שיני השום השחור, ומפזרים על הסלט.