וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תרד וארטישוק עם פרמזן ושום שחור

מתכון מאת: חנות האוכל יוחנן בתל אביב, מערכת וואלה

מנות תרד ביוחנן. נמרוד סונדרס
מנות תרד ביוחנן

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 250 גרם עלי בייבי תרד
  • 5 יחידות קונפי ארטישוק איטלקי, חצוי לאורכו
  • חריץ פרמזן מאיכות טובה
  • ראש שום שחור
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 100 מ"ל שמן זית משובח
  • מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת גריל עם פסים, יוצקים כף שמן זית, וצולים את חצאי הארטישוק.
  • 2. מערבבים בקערה את עלי התרד עם הארטישוק הצלוי. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
  • 3. מסדרים על צלחת הגשה ומגלפים, באמצעות קולפן, פרוסות דקות של פרמזן על הסלט.
  • 4. מקלפים את שיני השום השחור, ומפזרים על הסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully