פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תרד וארטישוק עם פרמזן ושום שחור

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנות תרד ביוחנן (נמרוד סונדרס)
      מנות תרד ביוחנן (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 250 גרם עלי בייבי תרד
      • 5 יחידות קונפי ארטישוק איטלקי, חצוי לאורכו
      • חריץ פרמזן מאיכות טובה
      • ראש שום שחור
      • מיץ מ-1/2 לימון
      • 100 מ"ל שמן זית משובח
      • מלח ופלפל גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת גריל עם פסים, יוצקים כף שמן זית, וצולים את חצאי הארטישוק.
      • 2. מערבבים בקערה את עלי התרד עם הארטישוק הצלוי. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
      • 3. מסדרים על צלחת הגשה ומגלפים, באמצעות קולפן, פרוסות דקות של פרמזן על הסלט.
      • 4. מקלפים את שיני השום השחור, ומפזרים על הסלט.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -