וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט תרד, תפוזים וגבינת עזים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

סלט תרד עם הדרים, חמוציות ושניצל גבינת עזים. נמרוד סונדרס
סלט תרד עם הדרים, חמוציות ושניצל גבינת עזים

מצרכים למתכון

  • 500 גרם תרד טורקי שטוף
  • 100 גרם חמוציות
  • 100 גרם אגוזי פקאן קלויים
  • 2 תפוזים קלופים
  • לרוטב:
  • שליש כוס שמן זית
  • 2 כפות מיץ תפוזים
  • קליפת תפוז מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות חומץ שמפניה (או חומץ בן יין לבן)
  • כפית חרדל דיז’ון
  • כפית דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לשניצל גבינת עזים:
  • 100 גרם גליל גבינת עזים, פרוס למדליונים
  • ביצה טרופה
  • כוס פירורי לחם
  • שמן קנולה לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה

  • 1. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים, משקשקים היטב ומניחים בצד.
  • 2. מכינים שניצל גבינת עזים: טובלים את פרוסות הגבינה בביצה ואחר כך בפירורי לחם.
  • 3. מחממים שמן לטיגון, חצי עמוק, ומטגנים את ה"שניצל". מעבירים לנייר סופג.
  • 4. חותכים את התפוזים לפילטים - מחלקים לפלחים ומסירים את הקליפות הלבנות הדקות.
  • 5. מערבבים בקערה תרד, חמוציות, פקאן ותפוזים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
  • 6. להגשה: מניחים ערימה של סלט במרכז צלחת הגשה ומסדרים מעל 4 פרוסות שניצל גבינת עזים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully