- 1. ממיסים את החמאה בסיר, מוספים את הקמח ומערבבים כדקה על אש נמוכה מוסיפים את החלב ומבשלים תוך בחישה בינונית עד רתיחה. מסירים מהאש.
-
- 2. מוסיפים את חלמון הביצה תוך בחישה ואת הגבינה, מערבבים עד שהתערובת אחידה ומצננים
-
- 3. במיקסר מקציפים את החלבון עם החלמון עד לקצף קשה ויציב
-
- 4. משמנים כלי סופלה אישי בחמאה וזורים סוכר על הדפנות
- מניחים אטריות קדאיף בתחתית הכלי.
-
- 5. בקערה קטנה מקפלים את תערובת הגבינה לקצף הביצים בעדינות ומוזגים לכלי.
-
- 6. אופים במרכז התנור בחום של 180 מעלות ללא מאוורר כ- 10 דקות, עד שהסופלה גבוה ופניו משחימים מעט
- מגישים מיד. אפשר להגיש עם סלט פירות העונה.