וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופלה גבינת עזים

בלי הרבה מרכיבים, בלי הרבה קושי, אבל עם הרבה דיוק: הכנה של סופלה טוב דורשת ריכוז. השף עמית קאופמן, מקייטרינג "טעם וצבע" מראה לכם איך עושים את זה נכון.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

סופלה גבינה בשלושה מרכיבים. צילום מסך
סופלה גבינה בשלושה מרכיבים

מצרכים למתכון

  • 1 חלמון ביצה
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף שטוחה של קמח
  • 1 כף שטוחה של חמאה
  • 70 מ"ל חלב
  • 40 גר' גבינת פרומעז
  • 45 גר' אטריות קדאיף
  • 1 וחצי כף סוכר

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה בסיר, מוספים את הקמח ומערבבים כדקה על אש נמוכה מוסיפים את החלב ומבשלים תוך בחישה בינונית עד רתיחה. מסירים מהאש.
  • 2. מוסיפים את חלמון הביצה תוך בחישה ואת הגבינה, מערבבים עד שהתערובת אחידה ומצננים
  • 3. במיקסר מקציפים את החלבון עם החלמון עד לקצף קשה ויציב
  • 4. משמנים כלי סופלה אישי בחמאה וזורים סוכר על הדפנות
  • מניחים אטריות קדאיף בתחתית הכלי.
  • 5. בקערה קטנה מקפלים את תערובת הגבינה לקצף הביצים בעדינות ומוזגים לכלי.
  • 6. אופים במרכז התנור בחום של 180 מעלות ללא מאוורר כ- 10 דקות, עד שהסופלה גבוה ופניו משחימים מעט
  • מגישים מיד. אפשר להגיש עם סלט פירות העונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully