פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופלה גבינת עזים

      בלי הרבה מרכיבים, בלי הרבה קושי, אבל עם הרבה דיוק: הכנה של סופלה טוב דורשת ריכוז. השף עמית קאופמן, מקייטרינג "טעם וצבע" מראה לכם איך עושים את זה נכון.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סופלה גבינה בשלושה מרכיבים (צילום מסך)
      סופלה גבינה בשלושה מרכיבים (צילום מסך)

      מצרכים

      • 1 חלמון ביצה
      • 1 חלבון ביצה
      • 1 כף שטוחה של קמח
      • 1 כף שטוחה של חמאה
      • 70 מ"ל חלב
      • 40 גר' גבינת פרומעז
      • 45 גר' אטריות קדאיף
      • 1 וחצי כף סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את החמאה בסיר, מוספים את הקמח ומערבבים כדקה על אש נמוכה מוסיפים את החלב ומבשלים תוך בחישה בינונית עד רתיחה. מסירים מהאש.
      • 2. מוסיפים את חלמון הביצה תוך בחישה ואת הגבינה, מערבבים עד שהתערובת אחידה ומצננים
      • 3. במיקסר מקציפים את החלבון עם החלמון עד לקצף קשה ויציב
      • 4. משמנים כלי סופלה אישי בחמאה וזורים סוכר על הדפנות
      • מניחים אטריות קדאיף בתחתית הכלי.
      • 5. בקערה קטנה מקפלים את תערובת הגבינה לקצף הביצים בעדינות ומוזגים לכלי.
      • 6. אופים במרכז התנור בחום של 180 מעלות ללא מאוורר כ- 10 דקות, עד שהסופלה גבוה ופניו משחימים מעט
      • מגישים מיד. אפשר להגיש עם סלט פירות העונה.

      עוד מתכוני גבינה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -