פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט תמרים לחים עם גבינת עיזים ואגוזי מלך

      אני אוהב תמרים. מכל הזנים והטעמים שיש. תמרים לחים שקונים היום בכל סופר הם מתוקים, טעימים ובעלי מרקם עדיין ונעים בפה. אם אתם לא חובבי תמרים, אפשר להשתמש בסברסים אדומים או ירוקים (אם זו העונה). התוצאה תהיה שונה, אך לא פחות טעימה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט תמרים לחים עם גבינת עיזים ואגוזי מלך תמר אגוזים גבינה עומר מילר (ברני ארדוב)
      סלט תמרים לחים עם גבינת עיזים ואגוזי מלך תמר אגוזים גבינה עומר מילר (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 7 תמרים לחים קלופים
      • 20 גר' גבינת עיזים מסוג סנט מור מפוררת
      • 5 אגוזי מלך קלויים
      • 200 גר' ארוגולה/רוקט
      • לוינגרט בלסמי:
      • 125 מ"ל בלסמי מצומצמם
      • 60 מל חומץ שרי
      • 750 מ"ל שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים תמרים תמרים לחים וחותכים לחצי. מפוררים בידיים גבינת עיזים. מערבבים את הארוגולה עם התמרים והאגוזים.
      • 2. מכינים את הרוטב: מערבבים את חומץ הבלסמי יחד עם חומץ השרי ומזליפים באיטיות את השמן זית עד קבלת ויניגרט אחיד.
      • 3. מתבלים בוינגרט הבלסמי ומסדרים מעל את גבינת העיזים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -