וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כתף טלה אפויה בסילאן וטימין

מתכון מאת: סהר רפאל, מערכת וואלה

כתף טלה בסילאן וטימין.
כתף טלה בסילאן וטימין

מצרכים למתכון

  • ל-5-6 מנות:
  • כתף טלה במשקל 2 ק"ג
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • עלים מצרור טימין
  • 10 שיני שום
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הכתף במלח גס ופלפל שחור. יוצרים בבשר חריצים בעזרת סכין, ומכניסים לתוכם את שיני השום. מפזרים את הטימין מעל ובתוך הכתף. מורחים את הכתף בסילאן.
  • 2. מעבירים לתבנית אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום. מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים במשך שעה ו-20 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום, ואופים עוד 45 דקות, עד שהבשר משחים. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully