מתכונים חמים

כתף טלה אפויה בסילאן וטימין

מתכון מאת: סהר רפאל, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

כתף טלה בסילאן וטימין

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-5-6 מנות:
  • כתף טלה במשקל 2 ק"ג
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • עלים מצרור טימין
  • 10 שיני שום
  • 2 כפות סילאן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים את הכתף במלח גס ופלפל שחור. יוצרים בבשר חריצים בעזרת סכין, ומכניסים לתוכם את שיני השום. מפזרים את הטימין מעל ובתוך הכתף. מורחים את הכתף בסילאן.
  • 2. מעבירים לתבנית אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום. מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים במשך שעה ו-20 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום, ואופים עוד 45 דקות, עד שהבשר משחים. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully