- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מקמחים את פרוסות הכתף, מנערים ומטגנים במחבת רחבה עם שמן הזית למשך 2-3 דקות מכל צד עד להזהבת הקמח.
-
- 3. בקערה, מערבבים את כל שאר החומרים פרט ליין ולתבלינים.
-
- 4. בתבנית אפייה גדולה מסדרים את פרוסות הטלה וביניהן את תערובת הירקות. מוזגים מעל את היין הלבן, ממליחים ומפלפלים.
-
- 5. מכסים בנייר אפייה ואוטמים עם נייר אלומיניום את הקצוות כדי למנוע בריחת אדים בזמן האפייה.
-
- 6. אופים בתנור 40 דקות, מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים שעתיים נוספות. מגישים חם.
-
- 7. *ניתן להכין יום קודם ולחמם בערב החג, הטעם רק ישתפר ויתאחד. מומלץ להגיש בלווית הפום דושז.