דג חריף חריף
השף אביב משה ממסעדת "מסה" הנחשבת שבתל אביב אוהב את האוכל שלו חריף. מאוד חריף. אם כך, מה הפלא שכשנופל לידיו פילה מוסר ים, הוא ממהר להוסיף לו חמישה פלפלים חריפים קלויים?
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למנה אחת:
- 1 פילה מוסר ים, נקי מעור ועצמות, במשקל 300 גרם
- 5 פלפלים קלויים חריפים, קלופים וקצוצים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 שן שום קצוצה
- 1 כף לימונים כבושים קצוצים
- 1/4 כפית זרעי כוסברה
- 60 גרם חמאה מומסת
- 50 גרם (5 כפות) פירורי לחם
- כף שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן זית במחבת, וצורבים את הדג משני צדדיו.
- 2. מערבבים את כל החומרים, מורחים על גב הדג ומכניסים לתנור, בחום של 200 מעלות, ל-6 דקות.
- 3. מגישים חם.