- 1. משמנים היטב תבנית מרובעת ברוחב 30 ס"מ שמתאימה גם להגשה מפזרים בה את פרוסות תפוחי האדמה.
-
- 2. מתבלים במלח ופלפל, אופים בחום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה עד להתרככות תפוחי האדמה.
-
- 3. מפזרים את פרוסות העגבנייה על תפוחי האדמה ואופים כ-15 דקות נוספות.
-
- 4. בינתיים צולים את הדגים על מחבת כבדה משומנת בשארית שמן הזית. מתבלים את הדגים במיץ לימון ומניחים אותם על פרוסות העגבניות. מפזרים פטרוזיליה, פרוסות השום, מלח ופלפל ואופים כ-10 דקות.
-
- 5. ממש לפני ההגשה מפזרים את הטחינה מעל הדגים, מעלים את טמפרטורת התנור לחום גבוה (200 מעלות) ואופים כ-5 דקות עד שהטחינה מבעבעת.