וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חריימה בלימונים כבושים

חריימה טוב תלוי הרבה ברוטב שלו. עידן מצנר לוקח חצי קילו של לימונים כבושים להעשרת הטעם החמצמץ, וממליץ להוסיף גם פלפל חריף להשלמת החגיגה.

מתכון מאת: עידן מצנר, מערכת וואלה

מתכוני לימונים כבושים של סיפו. אפיק גבאי
מתכוני לימונים כבושים של סיפו

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג דג, חתוך לסטייקים עם העצם (מוסר ים, לוקוס, אינטיאס וכו').
  • ½ ק"ג (4 כוסות) לימונים כבושים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל ירוק חריף (לא חובה)
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס ציר דגים/מים
  • חופן כוסברה להגשה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מעט שמן מטגנים קלות את פרוסות השום, מוסיפים את הלימונים הכבושים וממשיכים לטגן כדקה נוספת.
  • 2. מוסיפים למחבת את הפלפל החריף, הפפריקה, הסוכר וגרגירי החומוס. מערבבים, מוסיפים ציר דגים ומביאים לרתיחה.
  • 3. מוסיפים לסיר את הדגים ומנמיכים את האש. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  • 4. להגשה מעבירים לצלחת יפה ומפזרים מעל מעט כוסברה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully