לצ'ה מרנגדה
משקה חלב מרענן, שמוצאו בספרד ומוכר בטעמו המתקתק וההדרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 כוסות:
 - 2 כוסות חלב
 - 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
 - 1 מקל קינמון
 - 1קליפת לימון מגוררת
 - 1 קליפת תפוז מגוררת
 - 1/3 כוס סוכר
 - 2 חלבוני ביצה
 
אופן ההכנה
- 1.מערבבים בסיר חצי מכמות החלב יחד עם השמנת, הקינמון, קליפת התפוז, קליפת הלימון והסוכר. מביאים לרתיחה.
 - 2.מורידים מהאש ומוסיפים את חצי הכמות הנותרת של החלב. מעבירים למקרר לשעה.
 - 3.מסננים את החלב המתובל.
 - 4.מקציפים את חלבון הביצה ומאחדים אותו עם החלב שסונן.
 - 5.מערבבים היטב ומגישים.
 
