לצ'ה מרנגדה

משקה חלב מרענן, שמוצאו בספרד ומוכר בטעמו המתקתק וההדרי

מתכון מאת: צבי אבישר, מערכת וואלה!
מנות לסוכות של מלון רוטשילד. אפיק גבאי
מנות לסוכות של מלון רוטשילד

מצרכים

  • ל-4 כוסות:
  • 2 כוסות חלב
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
  • 1 מקל קינמון
  • 1קליפת לימון מגוררת
  • 1 קליפת תפוז מגוררת
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 חלבוני ביצה

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים בסיר חצי מכמות החלב יחד עם השמנת, הקינמון, קליפת התפוז, קליפת הלימון והסוכר. מביאים לרתיחה.
  • 2.מורידים מהאש ומוסיפים את חצי הכמות הנותרת של החלב. מעבירים למקרר לשעה.
  • 3.מסננים את החלב המתובל.
  • 4.מקציפים את חלבון הביצה ומאחדים אותו עם החלב שסונן.
  • 5.מערבבים היטב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully