מרמלדת הדרים וג'ינג'ר של שפית מיקה שרון

מתכון מאת: מיקה שרון, מערכת וואלה!
מרמלדת הדרים של מיקה שרון. אפיק גבאי
מרמלדת הדרים של מיקה שרון

מצרכים

  • 2 כוסות קליפות הדרים חתוכות לז'וליינים
  • 1 כוס ג'ינג'ר טרי חתוך לז'וליינים
  • 2 כוסות סוכר
  • 3 כוכב אניס
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 60 מ"ל (שוט) ליקר תפוזים (קירסאו, גרנד מרנייר, קוונטרו)
  • 1 מקל וניל
  • 1/4 כוס מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את קליפות ההדרים והג'ינג'ר בסיר עם מים רותחים. מסננים.
  • 2. מרתיחים את הסוכר עם שתי כוסות מים, מוסיפים את התפוזים, הג'ינג'ר והתבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 20 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון וליקר התפוזים, וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות. מסננים מהנוזל את כוכבי האניס, מקל הווניל והג'ינגר, וטוחנים גס.
  • 4.יוצקים לצנצנת מעוקרות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully