וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס לבן עם חמאה מומסת וביצה קשה

המתכון ההולנדי הזה הוא חגיגה לצמחונים בפרט, ולשבועות בכלל. אספרגוס מבושל עם ביצים מגוררות וחמאת צלפים בצד

מתכון מאת: רות יולס, מערכת וואלה

אוכל הולנדי. אפיק גבאי
אוכל הולנדי

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 24 גבעולי אספרגוס לבנים (או ירוקים)
  • מים
  • מלח
  • 2 ביצים קשות
  • 75 גרם חמאה
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כף שטוחה צלפים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את האספרגוס וקוטמים את חלקו התחתון הקשה. קולפים בעזרת קולפן את הקליפה התחתונה הקשה. מכניסים לסיר גדול ושטוח. ממלאים במי מלח עד מחצית גובהו של הסיר. מביאים לרתיחה על להבה בינונית. מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים על סף רתיחה 12-15 דקות, עד שהאספרגוס רך. מסננים.
  • 2. ממיסים את החמאה על להבה קטנה עד להשחמתה. מערבבים פנימה את החומץ והצלפים.
  • 3. מסדרים את האספרגוס על צלחת הגשה, מגררים למעלה את הביצים הקשות, מגישים את החמאה בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully