וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס בגריל, יוגורט עיזים ועגבניות צלויות

מתכון מאת: עודד אורן, מערכת וואלה!

אספרגוס בגריל עם עגבניות צלויות. דנה מאירזון
אספרגוס בגריל עם עגבניות צלויות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 20 יחידות אספרגוס טרי
  • 3-4 עגבניות
  • 200 מ"ל יוגורט עיזים סמיך
  • 20 גרם צנוברים קלויים
  • אורגנו טרי לקישוט
  • טימין
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חורצים פסים בצורת צלב בגב העגבניות, מניחים בסיר עם מים רותחים למשך דקה ומוציאים למי קרח.
  • 2. קולפים את העגבניות, חותכים לשישיות, מניחים על מגש עם נייר אפיה. מזלפים שמן זית, טימין, ומלח גס וצולים בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך שעה וחצי.
  • 3. חולטים את האספרגוס במי מלח רותחים למשך 2 דקות ומוציאים למי קרח. צולים אותם על מחבת פסים עד להשחמה קלה.
  • 4. מניחים יוגורט על צלחת הגשה, מסדרים את העגבניות הצלויות ומניחים את האספרגוס. מתבלים באורגנו טרי, צנוברים שמן זית ומלח ים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully