פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אספרגוס בגריל עם פרמז'ן ולימון

      מתכון של השף עומר בן גל ממסעדת "לילית" בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אספרגוס צלוי בגריל של מסעדת לילית (יח
      אספרגוס צלוי בגריל של מסעדת לילית (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 20 אספרגוסים שמנמנים
      • 4 כפות חמאה
      • מיץ משני לימונים
      • פרמז'ן רג'אנו (מכינים שבבי פרמזן באמצעות קולפן)

      אופן ההכנה

      • 1. קולפים את האספרגוס מהגזע עד לאמצע הגבעול.
      • 2. חולטים את האספרגוסים בשמן זית וממליחים, לאחר החליטה צולים על גריל פחמים או במחבת פסים לוהטת למשך 2-3 דקות.
      • 3. מניחים בקערה את החמאה, מיץ לימון, מלח ומעט פלפל שאטה חריף, מוסיפים את האספרגוסים החמים לקערה ומערבבים עד להמסת החמאה.
      • 4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שבבי פרמז'ן ומעט פילטים של לימון.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -