וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אספרגוס בגריל עם פרמז'ן ולימון

האספרגוסים הזקופים והירוקים מחכים שתעשו איתם משהו יצירתי

מתכון מאת: מערכת וואלה

אספרגוס צלוי בגריל של מסעדת לילית.
אספרגוס צלוי בגריל של מסעדת לילית

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 20 אספרגוסים שמנמנים
  • 4 כפות חמאה
  • מיץ משני לימונים
  • פרמז'ן רג'אנו (מכינים שבבי פרמזן באמצעות קולפן)

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את האספרגוס מהגזע עד לאמצע הגבעול.
  • 2. חולטים את האספרגוסים בשמן זית וממליחים, לאחר החליטה צולים על גריל פחמים או במחבת פסים לוהטת למשך 2-3 דקות.
  • 3. מניחים בקערה את החמאה, מיץ לימון, מלח ומעט פלפל שאטה חריף, מוסיפים את האספרגוסים החמים לקערה ומערבבים עד להמסת החמאה.
  • 4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שבבי פרמז'ן ומעט פילטים של לימון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully