אספרגוס בגריל עם פרמז'ן ולימון
האספרגוסים הזקופים והירוקים מחכים שתעשו איתם משהו יצירתי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 20 אספרגוסים שמנמנים
- 4 כפות חמאה
- מיץ משני לימונים
- פרמז'ן רג'אנו (מכינים שבבי פרמזן באמצעות קולפן)
אופן ההכנה
- 1. קולפים את האספרגוס מהגזע עד לאמצע הגבעול.
- 2. חולטים את האספרגוסים בשמן זית וממליחים, לאחר החליטה צולים על גריל פחמים או במחבת פסים לוהטת למשך 2-3 דקות.
- 3. מניחים בקערה את החמאה, מיץ לימון, מלח ומעט פלפל שאטה חריף, מוסיפים את האספרגוסים החמים לקערה ומערבבים עד להמסת החמאה.
- 4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שבבי פרמז'ן ומעט פילטים של לימון.