מקל אספרגוס בפילו

מתכון מאת: ליאורה קרן, מערכת וואלה!
מקל אספרגוס בפילו. דניאל לילה
מקל אספרגוס בפילו

מצרכים

  • ל-30 מנות:
  • 20 גבעולי אספרגוס באורך 20 ס"מ
  • 40 דפי בצק פילו ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ
  • שמן זית להברשה
  • 10 ענפי נענע (עלים בלבד)
  • 100 גרם גבינת פטה מפוררת
  • למיטבל:
  • חבילת נענע
  • 1 כוס קוקוס טחון
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 לימון סחוט
  • 1/4 כפית סחוג

אופן ההכנה

  • 1. מברישים דף בצק פילו במעט שמן זית, מפזרים עליו מעט גבינת פטה, בוזקים עלי נענע קצוצים ומניחים את גבעול האספרגוס.
  • 2. מקפלים פנימה את שני צידי הפילו הצרים ואחר כך מגלגלים את הדף בצידו הרחב, עד שנוצר מעין סיגר ארוך וצר.
  • 3. מניחים על נייר אפייה את כל הגלילים ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב.
  • 4. מעבדים את כל חומרי המיטבל במעבד מזון ומגישים עם מקל האספרגוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully