וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אינצ'ילדה עוף

השף ניקי גרנר מאל גאוצ'ו מלמד להכין אינצ'ילדה עם ציפוי פריך

מתכון מאת: ניקי גרנר, מערכת וואלה

אמפנדס של אל גאוצ'ו. נמרוד סונדרס
אמפנדס של אל גאוצ'ו

מצרכים למתכון

  • הטיפ של השף ניקי גרנר: ניתן להכין מראש כמות גדולה יותר ולהקפיא את הטורטיות המצופות בפירורי לחם. בבוקר של יום עבודה או לפני אירוח אפשר להוציא את הכמות הרצויה להפשרה ולטגן.
  • חומרים להכנת 4 מנות:
  • 200 גרם חזה עוף שעבר חצי צלייה חתוך לרצועות
  • 2 בצלים בינוניים פרוסים דק
  • סלסה של פטריות שמפיניון פרוסות
  • מלח
  • פלפל גרוס דק
  • פפריקה מתוקה
  • 2 כפות קמח מעורבבות עם מים (משמשות כדבק)
  • 2 עלי טורטיה
  • 2 ביצים טריות
  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  • 1. צולים את חזה העוף על מחבת פסים כ 3-4 דקות מכל צד כך שהחזה יהיה חצי מבושל.
  • 2. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד לגוון זהוב קל.
  • 3. מוסיפים למחבת את הפטריות ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
  • 4. מוסיפים את רצועות העוף למחבת מקפיצים מספר דקות ומוסיפים את התבלינים.
  • 5. מורידים מהאש, מסננים ומצננים.
  • 6. לאחר שתערובת המילוי התקררה יש להוסיף ביצה ולערבב היטב.
  • 7. את עלי הטורטיה יש לחמם מעט על גבי מחבת יבשה או ווק הפוך.
  • 8. מסדרים את המילוי על הקצה הקרוב של הטורטיה, כרבע מכמות המילוי לכל עלה טורטיה.
  • 9. מקפלים את שני הקצוות, מגלגלים ומדביקים בעזרת ה"דבק".
  • 10. טובלים את גליל הטורטיה בביצה ובפרורי לחם ומטגנים.
  • את האינצ'ילדה אפשר להגיש על מצע של רוטב סלסה המורכב מרוטב מסלסת עגבניות טריות ורוטב צ'ילי מתוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully