- 1. צולים את חזה העוף על מחבת פסים כ 3-4 דקות מכל צד כך שהחזה יהיה חצי מבושל.
-
- 2. מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן זית עד לגוון זהוב קל.
-
- 3. מוסיפים למחבת את הפטריות ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
-
- 4. מוסיפים את רצועות העוף למחבת מקפיצים מספר דקות ומוסיפים את התבלינים.
-
- 5. מורידים מהאש, מסננים ומצננים.
-
- 6. לאחר שתערובת המילוי התקררה יש להוסיף ביצה ולערבב היטב.
-
- 7. את עלי הטורטיה יש לחמם מעט על גבי מחבת יבשה או ווק הפוך.
-
- 8. מסדרים את המילוי על הקצה הקרוב של הטורטיה, כרבע מכמות המילוי לכל עלה טורטיה.
-
- 9. מקפלים את שני הקצוות, מגלגלים ומדביקים בעזרת ה"דבק".
-
- 10. טובלים את גליל הטורטיה בביצה ובפרורי לחם ומטגנים.
-
-
- את האינצ'ילדה אפשר להגיש על מצע של רוטב סלסה המורכב מרוטב מסלסת עגבניות טריות ורוטב צ'ילי מתוק.