וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות הפתעה (פונגי אל קרטוצ'ו)

מנה ראשונה איטלקית של פטריות מוקפצות בחמאה ויין

מתכון מאת: מיכאל גרטופסקי, מערכת וואלה!

נשנושים איטלקיים של צ'יקטי. צילום:אפיק גבאי,
נשנושים איטלקיים של צ'יקטי/צילום:אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 25 גרם פטריות ירדן
  • 25 גרם חורש
  • 50 גרם שמפיניון
  • כפית פורצ'יני מיובשות (מגיעות קפואות מאיטליה ושמים ממש ממש מעט),
  • 30 גרם תרד
  • 4 כפות יין לבן
  • שתי שיני שום פרוסות
  • כפית חמאה
  • להגשה:
  • פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מקפיצים פטריות במחבת עם יין לבן, שום פרוס, תרד וחמאה במשך כ-3 דקות.
  • 2. מגררים מעל פרמזן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. לפני ההגשה עוטפים בנייר פרגמנט כך שכל הארומות נשמרות כלואות עד לתחילת האכילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully