פטריות הפתעה (פונגי אל קרטוצ'ו)
מנה ראשונה איטלקית של פטריות מוקפצות בחמאה ויין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 25 גרם פטריות ירדן
- 25 גרם חורש
- 50 גרם שמפיניון
- כפית פורצ'יני מיובשות (מגיעות קפואות מאיטליה ושמים ממש ממש מעט),
- 30 גרם תרד
- 4 כפות יין לבן
- שתי שיני שום פרוסות
- כפית חמאה
- להגשה:
- פרמזן
אופן ההכנה
- 1. מקפיצים פטריות במחבת עם יין לבן, שום פרוס, תרד וחמאה במשך כ-3 דקות.
- 2. מגררים מעל פרמזן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- 3. לפני ההגשה עוטפים בנייר פרגמנט כך שכל הארומות נשמרות כלואות עד לתחילת האכילה.