מתכונים חמים

קולורבי בגריל עם ויניגרט תמרינדי וליים

מתכון של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 לקולורבי בגריל עם ויניגרט תמרינדי וליים

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מתכוני קולורבי של יהונתן בורוביץ'

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 4 קולורבי קלופים פרוסים לעובי חצי ס"מ
  • 2 כפות שמן זית
  • לימון אחד ללא קליפה פרוס דק
  • לויניגרט:
  • 2 כפות מחית תמרינדי (להשיג בחנויות מתמחות)
  • שאלוט אחד קצוץ דק
  • צ'ילי אחד קצוץ דק
  • פילטים מלימון אחד
  • חצי כוס מירין
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כפית דבש או 50 גרם סוכר דקלים מומס במים חמים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים.
  • 2. מלהיטים מחבת גריל או מנגל פחמים. משמנים במעט שמן זית. צולים את הקולורבי למשך דקה מכל צד. מעבירים לצלחת הגשה.
  • 3. יוצקים מן הויניגרט בעזרת כף ומעטרים בפרוסות לימון.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully