קולורבי בגריל עם ויניגרט תמרינדי וליים
מתכון של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 לקולורבי בגריל עם ויניגרט תמרינדי וליים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 4 קולורבי קלופים פרוסים לעובי חצי ס"מ
- 2 כפות שמן זית
- לימון אחד ללא קליפה פרוס דק
- לויניגרט:
- 2 כפות מחית תמרינדי (להשיג בחנויות מתמחות)
- שאלוט אחד קצוץ דק
- צ'ילי אחד קצוץ דק
- פילטים מלימון אחד
- חצי כוס מירין
- 2 כפות מיץ לימון
- כפית דבש או 50 גרם סוכר דקלים מומס במים חמים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים.
- 2. מלהיטים מחבת גריל או מנגל פחמים. משמנים במעט שמן זית. צולים את הקולורבי למשך דקה מכל צד. מעבירים לצלחת הגשה.
- 3. יוצקים מן הויניגרט בעזרת כף ומעטרים בפרוסות לימון.