קולורבי וגזר במרינדה של מיץ לימון ושמן זית

סלט מרענן של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה!
מתכוני קולורבי של יהונתן בורוביץ'

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 2 קולורבי קלופים
  • 4 גזרים (עדיף בצבעים שונים) קלופים
  • רבע כוס מיץ לימון
  • חצי כוס שמן זית איכותי
  • חופן מלח אטלנטי
  • חופן פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הקולורבי והגזרים במנדולינה או בסכין חדה לעובי דק ככל האפשר.
  • 2. מעבירים לקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים היטב.
  • 3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 10 דקות לפחות. הלימון והשמן ירככו את הירקות.
  • 4. מוציאים מן המקרר ומעבירים לצלחת הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully