קולורבי וגזר במרינדה של מיץ לימון ושמן זית
סלט מרענן של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 2 קולורבי קלופים
- 4 גזרים (עדיף בצבעים שונים) קלופים
- רבע כוס מיץ לימון
- חצי כוס שמן זית איכותי
- חופן מלח אטלנטי
- חופן פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הקולורבי והגזרים במנדולינה או בסכין חדה לעובי דק ככל האפשר.
- 2. מעבירים לקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים היטב.
- 3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 10 דקות לפחות. הלימון והשמן ירככו את הירקות.
- 4. מוציאים מן המקרר ומעבירים לצלחת הגשה.