פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בריאות עם בטטות

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)
      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)

      מצרכים

      • למנה אחת:
      • 100 גרם שיבולת שועל
      • 1 בטטה בינונית
      • 50 גרם גבינת פטה עיזים
      • 50 גרם חמוציות מיובשות
      • 8 עגבניות שרי חצויות
      • 2 חופנים בייבי תרד
      • מיץ מחצי לימון
      • 4 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים מים חמים בסיר וחולטים את שיבולת השועל עד לדרגה שהיא מתרככת מעט. מסננים במסננת עד שכל הנוזלים יוצאים, ומצננים.
      • 2. מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות שוות, של 2X2 ס"מ. מערבבים עם מעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות, כ-5 דקות. הבטטה צריכה להתרכך, אך לא להיות רכה ומעוכה מדי.
      • 3. חותכים את גבינת העיזים לקוביות של 1X1 ס"מ.
      • 4. מצננים את שיבולת השועל והבטטות, ורק אחרי שהתקררו מערבבים אותן בעדינות בקערה יחד עם שאר הרכיבים. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומעט מלח (הגבינה כבר מלוחה).

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -