וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אורז פרא ופירות יבשים

פצצה בריאותית, צבעונית וטעימה, שגם צמחונים וטבעונים יוכלו לרוות ממנה רוב נחת. ווינגרט תפוזים נותן טוויסט נהדר, ומחבר יחד את כל הטעמים.

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה

מסעדת אזוריה. אפיק גבאי
מסעדת אזוריה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 3/4 כוס אורז מלא
  • 3/4 כוס אורז פרא
  • 4 כוסות ציר ירקות או מים מומלחים
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות כוסברה קצוצה (אופציונלי)
  • 1/3 כוס צימוקי אוכמניות
  • 1/3 כוס משמשים מיובשים חתוכים לרצועות
  • לוויניגרט:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
  • כף מיץ לימון
  • כף חומץ בלסמי
  • שן שום כתושה
  • כפית שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האורז בציר הירקות על אש נמוכה למשך 45 דקות, או עד לריכוך. מסננים ומצננים.
  • 2. מעבירים את האורז לקערה גדולה ומערבבים פנימה את כל שאר מרכיבי הסלט.
  • 3. מערבבים היטב את חומרי הוויניגרט בצנצנת או בשייקר, יוצקים על הסלט ומערבבים היטב.
  • 4. מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully