סלט לימונים טוניסאי חריף אש

סלט החלימונים של תמי מלכה מתסשל לאיטו בדומה למטבוחה מרוקאית ומוגש עם תחילת ארוחת הסדר

מתכון מאת: מתן שופן, מערכת וואלה!
סלט לימונים מבושל לפסח. נמרוד סונדרס
סלט לימונים מבושל לפסח

מצרכים

  • 1 ק"ג לימונים בעלי קליפה גסה
  • 1/2 ק"ג לבבות ארטישוק פרוסים (לאחר שפורסים יש לשים אותם בקערה עם מים וחומץ על מנת שלא ישחירו)
  • 1 ק"ג בצל לבן קלוף ופרוס לחצאי טבעות
  • 1/2 חסה קצוצה
  • 1 כף אריסה
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 כף פלפל לבן
  • 1/4 בקבוק שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את הלימונים בפומפיה על מנת להסיר מעט מהמרירות של הקליפה. לאחר מכן, סוחטים מעט את הלימונים (שומרים את המיץ בצד) וחותכים לקוביות.
  • 2. מכניסים לסיר גדול ועמוק את המצרכים בסדר הבא: חסה, בצל, ארטישוק, לימון ולבסוף התבלינים והשמן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully