סלט שקדים קצוצים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1/2 קילו שקדים ירוקים, מושרים במים קרים
- 2 בצלצלי שאלוט פרוסים
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן נענע קצוצה
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף שמן
- מיץ מ-2 לימונים
- 1/4 כפית מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה
- 1. מסננים את השקדים מהמים שבהם הושרו ופורסים אותם לרוחב.
- 2. מכניסים לקערת ערבוב, ומוסיפים את שאר החומרים. את השמן מוסיפים רק בסוף. מערבבים היטב ומגישים.