סלט סלקים צלויים

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!
תוספות עומר מילר

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 6 סלקים
  • 1 כוס מלח גס
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 3 כפיות סילאן תמרים
  • 1 פלפל אדום חריף
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורר
  • מלח גס, פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מפזרים מלח גס בתבנית אפייה. מניחים את הסלקים על המלח וצולים בתנור למשך שעה, עד שהם רכים לחלוטין.
  • 2. קולפים את הסלקים וחותכים לפלחים. מעבירים לקערה.
  • 3. מוסיפים את שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • לגיוון והגשה: מומלץ לעטר בעלי נענע, עלי כוסברה, ו/או שקדים פרוסים וקלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully