סלט עשבי תיבול, קשיו ולימון

מתכון מאת: דניאל זך, מערכת וואלה!
סלט עשבי תיבול ולימון בטרומפלדור 10.
סלט עשבי תיבול ולימון בטרומפלדור 10

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 2 כוסות עלי פטרוזיליה
  • 2 כוסות עלי כוסברה
  • 1 כוס עלי נענע עדינה
  • 2 כוסות עלי רוקט או ארוגולה
  • 60 גרם קשיו קלויים במלח
  • 6 כפות שמן זית משובח
  • גרידת קליפה ומיץ מ-2 לימונים
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הקשיו בשקית וחובטים בה עם מערוך, כדי ליצור שברי קשיו.
  • 2. שוטפים את העלים של כל עשבי התיבול ומייבשים אותם במייבש חסה או בין מגבות נקיות.
  • 3. ממש לפני ההגשה קוצצים גס את כל העלים, מכניסים לקערה, מוסיפים את הקשיו, מתבלים ומערבבים היטב. מעבירים לקערה יפה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully