וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלק ברוטב תפוז ולימון

מתכון מאת: עופרי זוטא, מערכת וואלה

סלק ברוטב תפוז ולימון. עופרי זוטא
סלק ברוטב תפוז ולימון

מצרכים למתכון

  • 5 סלקים בינוניים
  • לרוטב:
  • ¼ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • סחיטה טובה מחצי לימון (בערך כף)
  • ½ כפית קורנפלור
  • קמצוץ סוכר (אני משתמת בחום בהיר)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים סלקים עם קליפתם בסיר עם הרבה מים, עד ריכוך.
  • מצננים ומקלפים בקלות.
  • 2. חותכים את הסלק לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
  • 3. בסיר קטן מערבבים היטב את מיץ ההדרים והקורנפלור, עד שהוא נמס והמיץ נראה קצת עכור. מוסיפים סוכר.
  • 4. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב. הרוטב מוכן כאשר הוא צלול ומבריק ומעט סמיך. במידה ויצא לכם רוטב סמיך מידי, הוסיפו עוד קצת מיץ מתפוז או לימון.
  • 5. יוצקים את הרוטב על קוביות הסלק, מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully