קרפצ'יו סלק ורוקפור

מתכון של השף אורי לוי מ"אינגריד".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלק

מצרכים

  • 1 סלק צלוי בגריל או בתנור עם מעט שמן זית עטוף ברדיד אלומניום.
  • 1/2 תפוח עץ (סמית) חתוך בצורת גפרורים
  • 1/2 צנון חתוך בצורת גפרורים
  • 1/2 קולורבי חתוך בצורת גפרורים
  • 50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
  • 2 כפות שמן זית + עוד קצת לתיבול
  • חומץ בלסמי
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הסלק לטבעות דקות ומסדרים על גבי כל הצלחת. מפזרים מעט מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית ומעט חומץ בלסמי. מפזרים את הגבינה מעל.
  • 2. מערבבים בקערה את הצנון, הקולורבי והתפוח עם מעט שמן, חומץ בלסמי, מלח, פלפל, שמים בצלחת ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully