קרפצ'יו סלק ורוקפור
מתכון של השף אורי לוי מ"אינגריד".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 סלק צלוי בגריל או בתנור עם מעט שמן זית עטוף ברדיד אלומניום.
- 1/2 תפוח עץ (סמית) חתוך בצורת גפרורים
- 1/2 צנון חתוך בצורת גפרורים
- 1/2 קולורבי חתוך בצורת גפרורים
- 50 גר' גבינת רוקפור מגורדת
- 2 כפות שמן זית + עוד קצת לתיבול
- חומץ בלסמי
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הסלק לטבעות דקות ומסדרים על גבי כל הצלחת. מפזרים מעט מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית ומעט חומץ בלסמי. מפזרים את הגבינה מעל.
- 2. מערבבים בקערה את הצנון, הקולורבי והתפוח עם מעט שמן, חומץ בלסמי, מלח, פלפל, שמים בצלחת ומגישים.