וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט נבטוטים עם עשבי תיבול וגרעינים

סלט שהוא פצצת בריאות. אל תיבהלו מהכנת הנבטוטים. זה רק נראה מסובך. כל שדרוש לכם להשגת תוצאה ראויה הוא זמן

מתכון מאת: גל ברזילי, מערכת וואלה

סלט נבטוטים , mezze. אפיק גבאי
סלט נבטוטים , mezze

מצרכים למתכון

  • להכנת הנבטוטים:
  • 250 גרם עדשים ירוקות
  • 250 גרם פולי לוביה (שעועית לבנה עם עין שחורה)
  • לסלט:
  • 75 גרם נבטוטים
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כף חומץ בן יין
  • 1 כף שמן זית משובח
  • 1 כף סילאן
  • מעט מלח
  • עלים מצרור פטרוזיליה
  • עלים מצרור אורוגולה
  • 1 כף גרעינים קלויים של חמנייה ודלעת

אופן ההכנה

  • הנבטוטים:
  • 1. בסיר גדול מערבבים את העדשים עם הלוביה, מוסיפים ליטר מים ומשרים למשך 6 שעות.
  • 2. מסננים את המים, שוטפים את הקטניות ומעבירים למסננת. מכוסים במגבת ומשאירים במקום מאוורר למשך 10 שעות. כשמציץ שורש קטנטן, הנבטוטים מוכנים לאכילה.
  • הכנת הסלט:
  • 1. מערבבים את כל חומרי הסלט מלבד הגרעינים.
  • 2. מסדרים בקערה יפה ומפזרים מלמעלה את גרעיני החמנייה והדלעת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully