מתכונים חמים

סלט נבטוטים עם עשבי תיבול וגרעינים

סלט שהוא פצצת בריאות. אל תיבהלו מהכנת הנבטוטים. זה רק נראה מסובך. כל שדרוש לכם להשגת תוצאה ראויה הוא זמן

מתכון מאת: גל ברזילי, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

סלט נבטוטים , mezze

מחשבון המרות

מצרכים

  • להכנת הנבטוטים:
  • 250 גרם עדשים ירוקות
  • 250 גרם פולי לוביה (שעועית לבנה עם עין שחורה)
  • לסלט:
  • 75 גרם נבטוטים
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כף חומץ בן יין
  • 1 כף שמן זית משובח
  • 1 כף סילאן
  • מעט מלח
  • עלים מצרור פטרוזיליה
  • עלים מצרור אורוגולה
  • 1 כף גרעינים קלויים של חמנייה ודלעת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • הנבטוטים:
  • 1. בסיר גדול מערבבים את העדשים עם הלוביה, מוסיפים ליטר מים ומשרים למשך 6 שעות.
  • 2. מסננים את המים, שוטפים את הקטניות ומעבירים למסננת. מכוסים במגבת ומשאירים במקום מאוורר למשך 10 שעות. כשמציץ שורש קטנטן, הנבטוטים מוכנים לאכילה.
  • הכנת הסלט:
  • 1. מערבבים את כל חומרי הסלט מלבד הגרעינים.
  • 2. מסדרים בקערה יפה ומפזרים מלמעלה את גרעיני החמנייה והדלעת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully