סלט דלעת צלוייה ותרד

מתכון מאת: חנות האוכל יוחנן בתל אביב, מערכת וואלה!
מנות תרד ביוחנן. נמרוד סונדרס
מנות תרד ביוחנן

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 1 ק"ג דלעת קלופה חתוכה לקוביות שוות בגודל 2.5 ס"מ
  • 250 גרם תרד שטוף
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 75 גרם גרעיני דלעת קלופים
  • 150 מ"ל שמן זית
  • 50 גרם סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח גס
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום מקסימלי. מערבבים את הדלעת עם הסוכר החום ו-3 כפות שמן זית. מפזרים על נייר אפייה וצולים לכ-15 דקות, עד שהקוביות מזהיבות.
  • 2. מטגנים בשמן זית את פרוסות השום וגרעיני הדלעת, עד שהשום משחים אך לא נחרך. מוסיפים את התרד למחבת, ומטגנים עד שהתרד מתרכך.
  • 3. מעבירים את תכולת המחבת לקערת ערבוב ומוסיפים את הדלעת הצלויה. מתבלים במיץ לימון ומלח. מערבבים בעדינות ומגישים בטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully