וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול וקינואה עם הפתעות

מתכון מאת: אביבית פריאל אביחי, מערכת וואלה

הפקה בימוי ועריכה: prima films

מצרכים למתכון

  • 1 שקית בורגול וקינואה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה (או 200 גרם בורגול ו200 גרם קינואה)
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע קצוצה
  • 3 כפות זיתים מגולענים וקצוצים
  • 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס לימונים כבושים
  • שן שום קטנה
  • קורט פלפל
  • להגשה:
  • כף מלח
  • 1/4 כפית צ'ילי טרי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הבורגול והקינואה לפי ההוראות.
  • 2. מסננים, מעבירים לקערה ומצננים.
  • 3. מוסיפים לקערת הבורגול את עשבי התבלין, הזיתים והעגבניות. מערבבים.
  • 4. טוחנים את מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
  • 5.מוסיפים מלח וצ'ילי, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully