סלט בורגול וקינואה עם הפתעות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 שקית בורגול וקינואה
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה (או 200 גרם בורגול ו200 גרם קינואה)
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כוס נענע קצוצה
- 3 כפות זיתים מגולענים וקצוצים
- 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
- לרוטב:
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס לימונים כבושים
- שן שום קטנה
- קורט פלפל
- להגשה:
- כף מלח
- 1/4 כפית צ'ילי טרי
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הבורגול והקינואה לפי ההוראות.
- 2. מסננים, מעבירים לקערה ומצננים.
- 3. מוסיפים לקערת הבורגול את עשבי התבלין, הזיתים והעגבניות. מערבבים.
- 4. טוחנים את מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
- 5.מוסיפים מלח וצ'ילי, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים.