פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בורגול, עדשים שחורות ובצל מטוגן

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)
      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)

      מצרכים

      • 2 כוסות בורגול
      • כוס עדשים שחורות
      • 3 בצלים
      • צרור פטרוזיליה
      • שמן זית לטיגון
      • מלח
      • הרוטב:
      • 5 כפות שמן זית
      • 5 כפות טחינה גולמית
      • 5 כפות מיץ לימון
      • 1/2 כפית סילאן
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא "שותה" את כולם. מסננים.
      • 2. משרים את העדשים למשך לילה, שוטפים ומבשלים עד לריכוך.
      • 3. מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה וקוצצים פטרוזיליה.
      • 4. מערבבים את חומרי הסלט.
      • 5. מערבבים את חומרי הרוטב, מתבלים את הסלט, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -