- 1. מבשלים בורגול בסיר: מחממים היטב את הסיר, מוסיפים בורגול, שמן זית ומלח ומערבבים היטב כדקה.
-
- 2. מוסיפים מים, מערבבים, סוגרים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-6 דקות (בלי לפתוח את הסיר).
-
- 3. פותחים את הסיר, מערבבים קלות בעזרת מזלג על מנת לאוורר את הבורגול וסוגרים.
-
- 4. מחממים היטב מחבת. מוסיפים שמן זית וגזר מגורר. מערבבים קלות. מסננים את הצימוקים ומוסיפים למחבת לעוד כדקה. מערבבים היטב. מסירים מהאש.
-
- 5. מערבבים את הבורגול המוכן עם הגזר והצימוקים. מוסיפים תרד ואת שאר המצרכים.
-
- 6. טועמים ומתקנים תיבול (אני אוהבת להוסיף קצת קינמון, אבל זו כבר העדפה שלי).
-
- 7. טעים כתוספת חמה או בטמפ' החדר, כסלט.