סלט טאבולה

מתכון של השף חוסאם עבאס, מסעדת אלבאבור

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט טאבולה מסעדת אלבאבור.
סלט טאבולה מסעדת אלבאבור

מצרכים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1/2 צרור נענע, קצוצה דק
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים כשעה עד שהוא תופח. מסננים.
  • 2. שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון וממליחים. מגישים מייד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully