סלט טאבולה
מתכון של השף חוסאם עבאס, מסעדת אלבאבור
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס בורגול דק
- 3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
- 1/2 צרור נענע, קצוצה דק
- 1 בצל, קצוץ דק
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס מיץ לימון טרי
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול במים כשעה עד שהוא תופח. מסננים.
- 2. שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון וממליחים. מגישים מייד.