סלט עלי רוקט

אם יש לכם גרגירי רימון, הם ינקדו לכם את הסלט בארגמן בוהק. אבל אפשר להסתדר גם בלי, אם לא הצלחתם למצוא אותם עכשיו

מתכון מאת: דוחול ספאדי, מערכת וואלה!
סלט עלי רוקט

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 1 שקית עלי רוקט טריים ורעננים
  • 1/4 כוס בצל סגול קצוץ
  • 1/2 כוס פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • מיץ מלימון טרי, שנסחט במקום
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • גרגרים מ-1/2 רימון (אם יש)

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט עם הבצל הסגול וקוביות הפלפל האדום.
  • 2. מערבבים בקערית קטנה את מיץ הלימון, השמן והמלח. יוצקים את הרוטב לסלט רק בעת ההגשה, ומערבבים היטב.
  • 3. אם משתמשים בגריגירי רימון, זה הזמן להוסיף אותם ולפזר על הקערה.
  • 4. אפשר להגיש על צלחת, שעליה מסודרים גם שני עלי חסה טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully