סלט עלי רוקט
אם יש לכם גרגירי רימון, הם ינקדו לכם את הסלט בארגמן בוהק. אבל אפשר להסתדר גם בלי, אם לא הצלחתם למצוא אותם עכשיו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 שקית עלי רוקט טריים ורעננים
- 1/4 כוס בצל סגול קצוץ
- 1/2 כוס פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
- מיץ מלימון טרי, שנסחט במקום
- 3 כפות שמן זית
- קורט מלח
- גרגרים מ-1/2 רימון (אם יש)
אופן ההכנה
- 1. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט עם הבצל הסגול וקוביות הפלפל האדום.
- 2. מערבבים בקערית קטנה את מיץ הלימון, השמן והמלח. יוצקים את הרוטב לסלט רק בעת ההגשה, ומערבבים היטב.
- 3. אם משתמשים בגריגירי רימון, זה הזמן להוסיף אותם ולפזר על הקערה.
- 4. אפשר להגיש על צלחת, שעליה מסודרים גם שני עלי חסה טריים.