וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטריקוט ברוטב יין אדום וירקות שורש

אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות
  • 2 מנות אנטריקוט על העצם לפי המשקל הרצוי
  • 3 גזרים צבעוניים קלופים וחתוכים לקוביות (אפשר להוסיף שומר, או כל ירק שורש אחר שאוהבים)
  • 1 סלק חתוך לקוביות
  • 1 כוס יין אדום
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. . חותכים את ירקות השורש לקוביות של כ-3 ס"מ על 3 ס"מ .
  • 2. במחבת מחממים 2 כפות שמן זית עד שהיא לוהטת ומעשנת. ממליחים ומפלפלים את הצד שעולה ראשון על המחבת וצולים את הסטייק כ-3 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. מוציאים מהמחבת ונותנים לו לנוח כשתי דקות.
  • 3. מחממים באותה המחבת 2 כפות שמן זית נוספות מתבלים את הירקות ומשחימים. כשהמחבת חמה מוסיפים יין אדום ומצמצמים אותו כ-3 דקות לסמיכות הרצויה.
  • 4. מוזגים את הרוטב על הסטייק ומגישים יחדיו.
  • אנטריקוט צלוי ברוטב יין אדום וירקות שורש

  • סטייק בקר בציפוי פרג

  • לב אנטריקוט מובחר

  • תבשיל מרוקאי של עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • סיר אסאדו בקלי קלות

  • קציצות בורגול ועוף

  • פקיילה

  • תבשיל חומוס עם בשר טחון ותרד

  • הקציצות של סבתא סולטנה

  • קדרת זנב שור

  • אל מעשוקה

  • קבבונים על האש

  • קונפי עוף ובצלים

  • פרוסות חציל עם בשר ברוטב עגבניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully