וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטריקוט ברוטב יין אדום וירקות שורש

אוראל קמחי ממסעדת פופינה צולה סטייק עסיסי ומשדך לו ירקות שורש ורוטב יין אדום

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות
  • 2 מנות אנטריקוט על העצם לפי המשקל הרצוי
  • 3 גזרים צבעוניים קלופים וחתוכים לקוביות (אפשר להוסיף שומר, או כל ירק שורש אחר שאוהבים)
  • 1 סלק חתוך לקוביות
  • 1 כוס יין אדום
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. . חותכים את ירקות השורש לקוביות של כ-3 ס"מ על 3 ס"מ .
  • 2. במחבת מחממים 2 כפות שמן זית עד שהיא לוהטת ומעשנת. ממליחים ומפלפלים את הצד שעולה ראשון על המחבת וצולים את הסטייק כ-3 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. מוציאים מהמחבת ונותנים לו לנוח כשתי דקות.
  • 3. מחממים באותה המחבת 2 כפות שמן זית נוספות מתבלים את הירקות ומשחימים. כשהמחבת חמה מוסיפים יין אדום ומצמצמים אותו כ-3 דקות לסמיכות הרצויה.
  • 4. מוזגים את הרוטב על הסטייק ומגישים יחדיו.
  • אנטריקוט צלוי ברוטב יין אדום וירקות שורש

  • סטייק בקר בציפוי פרג

  • לב אנטריקוט מובחר

  • מלפוף ממולא

  • טבחה בלקרעה

  • מרק עדשים ובשר

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • צלי בשר פיקנטי

  • מוסקה בסגנון פאי רועים

  • ארטישוק ממולא

  • סיר אסאדו בקלי קלות

  • מרק בשר ויין אדום

  • טורטיות ממולאות תפוחי אדמה ובשר

  • קבב חלבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully