פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סטייק בקר בציפוי פרג

      השף אביב משה ממסעדת "מסה" בתל אביב משתף פעולה עם חברת זוגלובק, ומרים ארוחת ערב שבמרכזה סטייק עין, המצופה בפרג וגרגירי חרדל צהוב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סטייק בראסרי עין כרם (יח
      סטייק בראסרי עין כרם (יח"צ)

      מצרכים

      • סטייק עין 800 גרם של (מומלץ של זוגלובק)
      • לציפוי:
      • 50 גרם פרג
      • 25 גרם גרגירי חרדל צהוב
      • 25 גרם פלפל גרוס
      • לרוטב:
      • 2 כפות שמן זית
      • 2 בצלים קצוצים דק
      • 2 שיני שום קצוצות
      • 1/2 כוס סוכר חם
      • 1/3 כוס חרדל דיג'ון
      • 1/3 כוס רוטב ווסטשיר
      • 500 גרם רסק עגבניות טריות
      • 1/2 כוס רסק עגבניות רגילות
      • כוס מים
      • 2 כפות קפה נמס
      • כף קורנפלור מהולה בשלוש כפות מים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הציפוי.
      • 2. מצפים את הסטייק ברוטב מכל צדדיו. מניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.
      • 3. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים. מבשלים על אש קטנה למשך כעשרים דקות.
      • 4. יוצקים את הרוטב על הסטייק.

      עוד מתכוני בקר

      סטייק בקר בציפוי פרג
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -