וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סטייק בקר בציפוי פרג

השף אביב משה ממסעדת "מסה" בתל אביב משתף פעולה עם חברת זוגלובק, ומרים ארוחת ערב שבמרכזה סטייק עין, המצופה בפרג וגרגירי חרדל צהוב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סטייק בראסרי עין כרם.
סטייק בראסרי עין כרם

מצרכים למתכון

  • סטייק עין 800 גרם של (מומלץ של זוגלובק)
  • לציפוי:
  • 50 גרם פרג
  • 25 גרם גרגירי חרדל צהוב
  • 25 גרם פלפל גרוס
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1/2 כוס סוכר חם
  • 1/3 כוס חרדל דיג'ון
  • 1/3 כוס רוטב ווסטשיר
  • 500 גרם רסק עגבניות טריות
  • 1/2 כוס רסק עגבניות רגילות
  • כוס מים
  • 2 כפות קפה נמס
  • כף קורנפלור מהולה בשלוש כפות מים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי הציפוי.
  • 2. מצפים את הסטייק ברוטב מכל צדדיו. מניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.
  • 3. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים. מבשלים על אש קטנה למשך כעשרים דקות.
  • 4. יוצקים את הרוטב על הסטייק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully