רוטב ברביקיו
מתכון של מסעדת 'מיט בר' בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-10 מנות:
- 60 גרם קטשופ חריף
- 1/2 כפית שטוחה שום כתוש
- כפית דבש
- כפית סויה
- רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
- 1/2 כפית חומץ בלסמי
- 40 גרם צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
- 2. חלקי עוף שלמים יש להשרות כשעתיים לפני הצלייה.
- 3. הרוטב מתאים לבשר לבן, עגל חלב, פרגיות וחזה עוף, אך יש למרוח את הרוטב בזמן הצלייה.