פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רוטב ברביקיו

      מתכון של מסעדת 'מיט בר' בתל אביב.

      5 מדרגים / 2.5 כוכבים

      כנפיים ברובינו ביסטרו בר (יח
      כנפיים ברובינו ביסטרו בר (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-10 מנות:
      • 60 גרם קטשופ חריף
      • 1/2 כפית שטוחה שום כתוש
      • כפית דבש
      • כפית סויה
      • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
      • 1/2 כפית חומץ בלסמי
      • 40 גרם צ'ילי מתוק

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
      • 2. חלקי עוף שלמים יש להשרות כשעתיים לפני הצלייה.
      • 3. הרוטב מתאים לבשר לבן, עגל חלב, פרגיות וחזה עוף, אך יש למרוח את הרוטב בזמן הצלייה.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -