וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב ברביקיו

מתכון של מסעדת 'מיט בר' בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!

כנפיים ברובינו ביסטרו בר.
כנפיים ברובינו ביסטרו בר

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-10 מנות:
  • 60 גרם קטשופ חריף
  • 1/2 כפית שטוחה שום כתוש
  • כפית דבש
  • כפית סויה
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 1/2 כפית חומץ בלסמי
  • 40 גרם צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 2. חלקי עוף שלמים יש להשרות כשעתיים לפני הצלייה.
  • 3. הרוטב מתאים לבשר לבן, עגל חלב, פרגיות וחזה עוף, אך יש למרוח את הרוטב בזמן הצלייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully