מרק גונדי

השף גיא גמזו ואמו רחל במתכון מנצח למרק גונדי פרסי

מתכון מאת: גיא ורחל גמזו, מערכת וואלה! אוכל
מרק גונדי של גיא גמזו. נמרוד סונדרס
מרק גונדי של גיא גמזו

מצרכים

  • לקציצות

    • ק״גחזה עוף טחון
    • ½ ק״גבשר טחון בקר
    • 8 כפותקמח חומוס
    • בצל גדול
    • מעטהל טחון
    • מעטכמון
    • מעטכורכום
    • פלפל שחור (לפי הטעם)
    • כוסשמן
    • ½ כוסמים
  • למרק

    • 300 גרםחומוס (שהושרה לפחות לילה במים)
    • 4 קישואים גדולים
    • מעטכורכום
    • מעטכמון
    • מלח (לפי הטעם)
    • פלפל שחור (לפי הטעם)
    • מים (לפי הצורך)

אופן ההכנה

איך מכינים מרק גונדי?

  • 1מכינים קציצות: בקערה גדולה מערבבים את הבשרים, קמח החומוס, השמן והמים.
  • 2מגררים את הבצל ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  • 3יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור טניס.
  • 4מכינים את המרק: מעבירים לסיר גדול את גרגרי החומוס המושרים (מסוננים ממי ההשרייה). מוסיפים את התבלינים, הקישואים והקציצות. מוזגים מים לסיר עד לכיסוי כל הרכיבים ומבשלים כחצי שעה. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully