מתכונים חמים

מרק גונדי

השף גיא גמזו ואמו רחל במתכון מנצח למרק גונדי פרסי

מתכון מאת: גיא ורחל גמזו, מערכת וואלה! אוכל
  • 30 דקות עבודה

  • מעל 8 שעות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

  • 6 סועדים

מרק גונדי של גיא גמזו

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקציצות

    • ק״גחזה עוף טחון
    • ½ ק״גבשר טחון בקר
    • 8 כפותקמח חומוס
    • בצל גדול
    • מעטהל טחון
    • מעטכמון
    • מעטכורכום
    • פלפל שחור (לפי הטעם)
    • כוסשמן
    • ½ כוסמים
  • למרק

    • 300 גרםחומוס (שהושרה לפחות לילה במים)
    • 4 קישואים גדולים
    • מעטכורכום
    • מעטכמון
    • מלח (לפי הטעם)
    • פלפל שחור (לפי הטעם)
    • מים (לפי הצורך)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים מרק גונדי?

  • 1מכינים קציצות: בקערה גדולה מערבבים את הבשרים, קמח החומוס, השמן והמים.
  • 2מגררים את הבצל ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
  • 3יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור טניס.
  • 4מכינים את המרק: מעבירים לסיר גדול את גרגרי החומוס המושרים (מסוננים ממי ההשרייה). מוסיפים את התבלינים, הקישואים והקציצות. מוזגים מים לסיר עד לכיסוי כל הרכיבים ומבשלים כחצי שעה. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully