פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק גונדי

      השף גיא גמזו לצד אימא שלו נותנים את כל הטיפים למרק המנצח של המטבח הפרסי

      8 מדרגים / 3.3 כוכבים

      מרק גונדי של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)
      מרק גונדי של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

        • לקציצות

        • ק״גחזה עוף טחון
        • ½ ק״גבשר טחון בקר
        • 8 כפותקמח חומוס
        • בצל גדול
        • מעטהל טחון
        • מעטכמון
        • מעטכורכום
        • פלפל שחור (לפי הטעם)
        • כוסשמן
        • ½ כוסמים
        • למרק

        • 300 גרםחומוס (שהושרה לפחות לילה במים)
        • 4 קישואים גדולים
        • מעטכורכום
        • מעטכמון
        • מלח (לפי הטעם)
        • פלפל שחור (לפי הטעם)
        • מים (לפי הצורך)

      אופן ההכנה

        איך מכינים מרק גונדי ?

      • מכינים קציצות: בקערה גדולה מערבבים את הבשרים, קמח החומוס, השמן והמים.
      • גוררים את הבצל ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
      • מכדררים מהתערובת קציצות בגודל כדור טניס.
      • מכינים את המרק: מעבירים לסיר גדול את גרגרי החומוס המושרים (מסוננים ממי ההשרייה). מוסיפים את התבלינים, הקישואים והקציצות. מוזגים מים לסיר עד לכיסוי כל הרכיבים שבסיר ומבשלים כחצי שעה. מגישים חם.

      עוד מתכוני קציצות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -