פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מרק גונדי

      השף גיא גמזו ואמו רחל במתכון מנצח למרק גונדי פרסי

      8 מדרגים / 2.86 כוכבים

      מרק גונדי של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)
      מרק גונדי של גיא גמזו (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

        • לקציצות

        • ק״גחזה עוף טחון
        • ½ ק״גבשר טחון בקר
        • 8 כפותקמח חומוס
        • בצל גדול
        • מעטהל טחון
        • מעטכמון
        • מעטכורכום
        • פלפל שחור (לפי הטעם)
        • כוסשמן
        • ½ כוסמים
        • למרק

        • 300 גרםחומוס (שהושרה לפחות לילה במים)
        • 4 קישואים גדולים
        • מעטכורכום
        • מעטכמון
        • מלח (לפי הטעם)
        • פלפל שחור (לפי הטעם)
        • מים (לפי הצורך)

      אופן ההכנה

        איך מכינים מרק גונדי?

      • מכינים קציצות: בקערה גדולה מערבבים את הבשרים, קמח החומוס, השמן והמים.
      • מגררים את הבצל ומוסיפים לתערובת. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
      • יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור טניס.
      • מכינים את המרק: מעבירים לסיר גדול את גרגרי החומוס המושרים (מסוננים ממי ההשרייה). מוסיפים את התבלינים, הקישואים והקציצות. מוזגים מים לסיר עד לכיסוי כל הרכיבים ומבשלים כחצי שעה. מגישים חם.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -