- 1.מערבלים במיקסר חשמלי את הסוכר והחמאה. מוסיפים מולסה ומים וטורפים לתערובת אחידה.
-
- 2.בקערה אחרת, מנפים את הקמח, המלח, אבקת הסודה, אבקת האפייה והתבלינים.
-
- 3. מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים ומערבבים-לשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה (או יוצרים כדור בצק ועוטפים בניילון נצמד) ומאחסנים במקרר כשעתיים.
-
- 4.בינתיים מחממים את התנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
-
- 5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי קצת יותר מ-1/2 ס"מ. קורצים מהבצק עוגיות עם חותכני עוגיות בצורות שונות. מניחים במרווח בתבנית ואופים 12-10 דקות, עד שהעוגיות יציבות ויבשות בחלקן העליון.
-
- טיפ: במקור, מעטרים את העוגיות בתערובת של אבקת סוכר ומים שמערבבים למרקם משחתי ומזלפים על העוגיות בצורות שונות (ראו בתמונות). לחילופין, אפשר פשוט לפזר עליהן אבקת סוכר.